Gina Carano nem áll le, most épp az ausztrál rendőrökre ment rá

Az utóbbi időben meglehetősen hangos a közösségi média Gina Carano bejegyzéseitől, akinek ezúttal is sikerült felkavarni az állóvizet a Twitteren.

A Disney az idei év elején menesztette A mandalori sorozattól Caranót azután, hogy nem kis felháborodást keltett egy Holokausztot relativizáló posztjával. A színésznő későbbiekben szinte rendszeresen újabb és újabb témákat dobott fel a közösségi felületen, amelyekért kapott hideget és meleget is egyaránt az internet népétől.

Legutóbb arról számolhattunk be, hogy Carano igencsak ködösített módon tematizálta az LMBTQ, a koronavírus-járvány és az AIDS körüli kérdéseket egyetlen posztban, ezúttal pedig egy videót osztott tovább arról, ahogy Ausztráliában a hatóságok enyhén szólva is határozott módon lépnek fel egy férfival szemben.

Rita Panahi tette közzé elsőként a videót, állítása szerint pedig rendőri túlkapásról van szó, amiért a férfi egész egyszerűen csak nem volt hajlandó maszkot viselni a nyílt utcán.

“Ha pusztán amiatt is letartóztathatnak, mert nem viselsz maszkot az utcán, esetleg engedély nélkül tartózkodsz kint, akkor bármilyen mondvacsinált okkal letartóztathatnak a későbbiekben is” - írja Carano.

Mondani se kell, hogy a bejegyzés ezúttal is alaposan megosztotta az embereket, többen egyetértettek Caranóval, akadtak azonban olyanok is, akik szerint a videó megtévesztő lehet, hiszen nem derül ki egyértelműen, miért léptek fel ilyen keményen a hatóságok az ismeretlen férfival szemben, így a történések előzményei sem ismeretesek.