'Gusztustalannak' nevezte Mel Gibsont és Mark Wahlberget Jack White, amiért együtt fotózták őket a 'fasiszta, rasszista' Trumppal

Jack White célba veszi az olyan hírességeket, mint Mark Wahlberg és Mel Gibson, amiért "normalizálják" Donald Trumpot azzal, hogy nyilvános eseményeken találkoznak vele.

A két színészt, Joe Rogannal és Guy Fierivel együtt fotózták le, amint a hétvégén a Las Vegas-i UFC 290-es rendezvényen interakcióba léptek Trumppal. White az Instagram-fiókján osztott meg fotókat az interakciókról, miközben leszólta a négy férfit.

"Bárki, aki 'normalizálja' vagy bármilyen szintű tisztelettel kezeli ezt az undorító fasiszta, rasszista, szélhámos, undorító sz*rházit, Trumpot, az MAGA is undorító a szememben" - írta White a posztjában - "Ez vagy te Joe Rogan, te Mel Gibson, te Mark Wahlberg, te Guy Fieri. Ez egy nyilatkozat tőlem, nem vita/vita. -Jack White III"

White gyakran használja a közösségi médiát arra, hogy Trumpot szembesítse. Tavaly novemberben bejelentette, hogy kilép a Twitterről, miután Elon Musk tulajdonos visszaállította Trump fiókját, miután azt a 2021. január 6-i, amerikai Capitolium elleni támadást kivizsgálták.

"Tehát visszaadta Trumpnak a Twitter platformját. Abszolút undorító, Elon" - mondta akkor White - "Ez hivatalosan is egy s*ggfej lépés. Miért nem vagy őszinte? Mondd el a dolgokat úgy, ahogy azok vannak. Az olyan emberek, mint te és Joe Rogan (aki platformot ad az olyan hazugoknak, mint Alex Jones stb.); rengeteg pénzhez jutnak, meglátják az adószámlát, megtagadják, hogy befizessék a méltányos részüket, majd azt hiszik, hogy ha Texasba költöznek és támogatnak minden republikánust, akit csak tudnak, az segít abban, hogy még több pénzük maradjon (Mi más érdekelhetné Trumpot?).".

A UFC 290-es esemény nem az első nyilvános esemény, ahol Wahlberg elvegyült Trumppal. A színész több mint egy évtizeddel ezelőtt egy hírességek golfversenyén játszott a volt elnökkel.

"Nagyon Donald Trump-szerű volt, beszélt azokról a dolgokról, amiket csinál, amik a birtokában vannak, üzleti érdekeltségei, ingatlanjai, ilyesmik" - mesélte Wahlberg egyszer a The Guardiannek a Trumppal való első találkozásáról. - "De soha nem volt gonosz vagy durva. Nem hiszem, hogy túl sok személyes kérdést tett fel nekem, vagy arról, hogy mivel foglalkozom"."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jack White (@officialjackwhite) által megosztott bejegyzés