Gyászhír: Elhunyt a legendás színésznő, June Blair

90 éves korában elhunyt June Blair színésznő.

Halálának hírét unokahúga, Tracy Kristine Nelson a közösségi médiában megosztott közleményben tudatta a nyilvánossággal. Blair egyik legismertebb alakítása a 60-as években debütált The Adventures of Ozzie and Harriet című szitkomban látható.

1932. október 30-án született a kaliforniai San Franciscóban, szülei elhagyták őt, így állami gondozásban nőtt fel. A képernyőn 1956-ban debütált a CBS Our Miss Brooks című sorozatában.

További ismert szerepei Az ezerarcú ember, az Ez lehet az este, a Godfrey, a lakáj és a Cowboyháború című produkciókban láthatók. Férjével egyébként a Two Faces West forgatásán ismerkedtek meg, a pár azonban a hetvenes évek közepén elvált.

June Blairt két fia, Daniel és James, valamint unokája, Paige gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
June Blair

June Blair

szül. 1936. 10. 20. - elhunyt 2022. 12. 04.
San Francisco, Kalifornia, Egyesült Államok
June Blair 1933. október 20-án látta meg a napvilágot a kaliforniai San Franciscóban, az Egyesült Államokban. Pályáját modellként kezdte. 1957-ben a Playboy magazin Miss Januárnak választotta. Modellkarrierje mellett színészkarrierje is elindult. Kezdetben filmekben kapott kisebb, jelentéktelenebb szerepeket. Feltűnt az Ez lehet az... több»