Gyönyörű gesztus: Dwayne Johnson rajongója könnyek között vette át élete karácsonyi ajándékát (VIDEÓ)

Dwayne Johnson köszönetét fejezte ki, és odaajándékozta a saját járgányát az egyik rajongónak, akinek a története megérintette őt.

A Különösen veszélyes bűnözők sztárja (49) megosztott egy szívmelengető videót, amelyben bemutatta a rajongóknak, hogyan lepte meg Oscar Rodriguezt, a haditengerészet veteránját a saját, személyre szabott kocsijával, miután hallott a férfi történetéről. 

"A mai egy jó nap volt" - írta Johnson a szerdán közzétett Instagram-videóhoz. "Boldog karácsonyt, @coach_orod, és élvezd az új kocsid. Meghívtam a rajongókat a Különösen veszélyes bűnözők egy különleges mozis vetítésére, és szerettem volna valami jót tenni."

„Én is akartam valami NAGYot… valami MASSZÍVat… valami felejthetetlent egy rajongó számára.”

Johnson eredeti ötlete az volt, hogy odaadja a Porsche Taycant, amit ő vezetett a filmben. “Így hát megkerestük a Porschét, de nemet mondtak. De én mégis azt mondtam, igen. ???? Csinálok egy jobbat. Ajándékba adom a személyre szabott verdámat."

"A lehető legtöbb információt gyűjtöttem össze mindenkiről a vetítésen résztvevők közül, és végül Oscar története volt az, ami megérintett" - nyilatkozta a Dzsungeltúra sztárja. 

"Gondoskodik a 75 éves anyjáról. Személyi edző. Egy templomot igazgat. Támogatást és étkezést biztosít a családon belüli erőszak áldozatává vált nők számára. Büszke és alázatos haditengerész veterán. Kedves ember. Oscar jól mondta, mielőtt elhajtott volna, ez csak szeretet. Ennyi az egész, testvér. Csak szeretet."

A videóban Johnson egy kártyát ad Rodrigueznek, amelyen elmagyarázza, hogy a kocsi mostantól az övé. Rodriguez az érzelmektől meghatva a földre rogyott, sírni kezdett, és megkérdezte: "Mi a fene történik?" - mielőtt megölelte volna a színészt. 

Szép gesztus, az már biztos.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»