Egy alternatív univerzumban a rajongók ezen a hétvégén ülhettek volna be a mozikba a Halálos iramban kilencedik részére.

Bár néhány hónappal korábban Vin Diesel még arról nyilatkozott, hogy semmi esetre sem halasszák el a film bemutatóját, alit néhány nappal később hivatalossá vált, hogy a Halálos iramban 9-re még egy évet kell várniuk a nézőknek.

Mindez már csak azért is lelombozó, hiszen a stúdió nem kis energiát és persze pénzt fektetett a film promójába, már az előzeteseket is hatalmas hírverés közepette harangozták be, az első trailer pedig egy parádés koncertesten került bemutatásra.

Bár a F9 nem helyezi továbbra sem új alapokra a franchise-t, pörgős akcióval és menő verdákkal továbbra is szolgálni tud, ráadásul John Cena is felbukkan a filmben, aki Vin Diesel által alakított Dominic Toretto bosszúszomja testvérét játsza majd.

A film egyik legnagyobb meglepetése, hogy Sung Kang is visszatér majd Hanként, a karaktert úgy tűnik halottaiból hozták vissza a készítők, ám egyelőre semmilyen választ nem kaphattak a rajongók, miként is lehetséges mindez. Minderre jövő év áprilisáig kell várnunk.