Mindenki másképp ünnepli a születésnapját, ahhoz viszont kétség sem fér, hogy Halle Berry igazán megadja a módját a dolgoknak.

A színésznő új filmmel jelentkezik még az idei évben. A The Mothership utómunkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak, várhatóan pedig hamarosan a premierrel kapcsolatban is bővebb információval szolgálhatunk. A filmben Berry egy egyedülálló édesanyát alakít, akinek férje egy évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul.

A nő rövidesen egy földönkívülinek tűnő tárgyat fedez fel a farmján, így elszánt nyomozásba kezd, hogy fényt derítsen férje eltűnésére, és hogy kiderítse az igazságot, mi is állhat valójában a történtek mögött.

Halle Berry idén augusztusban ünnepelte ötvenhatodik születésnapját, így nem is lehet szó nélkül elmenni a fotó mellett, amelyet ezen a napon osztott meg követőivel az Instagramon. A bejegyzést nem mellékesen közel 240 ezren kedvelték, illetve számos jókívánság is érkezett.

Persze senki ne gondolja, hogy a színésznő kizárólag a közösségi médián tölti az idejét, Berry a jövőben további két filmmel is jelentkezik, az egyik az Our Man from Jersey, illetve a Mother Land.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés