Hamarabb jön a Venom 3, megvan a hivatalos cím is

Hivatalos címet és új premierdátumot kapott Venom 3.

A Kelly Marcel rendezésében készülő produkció The Last Dance címmel kerül majd a mozikba október 25-én, és bár a cselekmény részletei egyelőre nem ismertek, annyi viszont már most tudható a szereposztással kapcsolatban, hogy Tom Hardy mellett érkezik Chiwetel Ejiofor, Juno Temple és Clark Backo.

A Sony először a 2022. áprilisi CinemaCon-bemutatóján jelentette be, hogy készül a harmadik film, mindemellett ez lesz az első Venom film, amely a Pókember: Nincs hazaút történései után játszódik.

Februárban Juno Temple a Variety-nek adott interjúban beszélt arról, hogy a forgatás már szinte teljesen lezárult. “Ez egy vad, csodálatos utazás volt. Annyira új nekem. Ez egy nagy forgatás! Ez őrület. Annyira jó móka volt, és olyan klassz emberekkel dolgozhattam együtt. Olyan szerencsés voltam a karrierem során, hogy a leghihetetlenebb stábbal dolgozhattam. Alig várom, hogy kikerüljön a világba. Szerintem jó lesz” - mondta a színésznő.

A Venom 3 munkálatai tavaly a SAG-AFTRA sztrájk miatt leállították, novemberben viszont már folytatódott a forgatás.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»