80 Deadpool 2  (2018)

Sokféle hírről számoltunk már be ezeken a hasábokon, azonban T. J. Miller esete eddig a legszürreálisabb. Öt évet is kaphat a színész.

Hamis bombariasztás miatt letartóztatták a Szilícium-völgy és a Deadpool sztárját, T. J. Millert, akikre akár öt év börtön is várhat.

A vád szerint:

"Hamis információkkal szándékosan félrevezette a hatóságokat azt állítva, hogy egy robbanószerkezet van egy Connecticutba tartó járaton."

A színész 100 ezer dollár óvadék fejében szabadlábon védekezhet. Furcsa módon az esetre csak most derült fény, holott Millert március 18-án tartóztatták le, miután egy Washington DC-ből New Yorkba tartó vonatjáraton utazva felhívta a 911-et, és azt állította, hogy az egyik női utasnak bomba van a táskájában. A vonatot megállították Connecticutban, ahol a személyzet leszállította az utasokat a szerelvényekről, és egy szakértőkből álló osztag átkutatta a vonatot. A hatóságok végül nem találtak robbanószerkezetet a vonaton.

Mint később kiderült, Miller véletlenül vagy szándékosan, de nem annak a járatnak a számát adta meg, amin utazott, és több pohár bort is elfogyasztott, mindenesetre akár még az is elképzelhető, hogy igazat állított, amikor azt mondta, hogy egy nő gyanúsan viselkedik a vonaton, és azt kérdezgeti az utasoktól, mi a következő megálló, valamint hogy láthatóan nem akarja magával vinni a táskáját.

Nem ez Miller első balhés esete. A közelmúltban szexuális zaklatási vádakkal kellett szembenéznie, és a hírek szerint a Szilícium völgyből is összeférhetetlenség miatt tették ki a szűrét.

A színészt legközelebb a Deadpool 2-ben láthatjuk, ami május 17-én debütál a hazai mozikban.