Hangos nevetésben törtek ki az emberek Johnny Depp tárgyalásán

Továbbra is milliókat tart lázban Johnny Depp és Amber Heard Fairfaxben épp zajló bírósági tárgyalása. A Jack Sparrowt életre keltő színész azért perelte be volt feleségét, mert állítása szerint a színésznő őt ért szexuális bántalmazásról és családon belüli erőszakról szóló vádjai tönkretették a hollywoodi karrierjét. A tárgyalás már napok óta zajlik és hétfőn egy kis nevetésre is okot adott a jelenlévők számára.

Johnny Depp szolgáltatott mosolyognivalóval, amikor a tárgyalás során azzal a kéréssel fordultak hozzá, hogy idézze fel azokat a filmes franchise-okat, amelyekben karrierje során szerepelt. Csakhogy a színész egy kissé felsült a dologgal. A Karib-tenger kalózai sorozatot és az Alice csodaországban franchise-t még fel tudta sorolni, de itt megállt a tudománya.

Hogy nem lett kínos hallgatás a dologból, az annak köszönhető, hogy kivágta magát a helyzetből. Azt válaszolta ugyanis, hogy valójában ódzkodik megnézni a saját filmjeit. Egyszerűen jobb neki, ha nem látja saját magát a vásznon. Majd visszakérdezett, hogy mi is volt a kérdés?

A tárgyalóteremben a nézők között több rajongója is ült, akik ekkor hangosan felnevettek, megzavarva ezzel a tárgyalás menetét. Penney Azcarate bíró fel is szólította a hangoskodókat, hogy tartsák be a rendet, máskülönben kiviteti őket.

A tárgyalássorozaton egyébként meglehetősen szigorú szabályok vannak érvényben, amelyek a jelenlévő érdeklődőknek is határokat és korlátokat szabnak. Ezek érvényesek mind az öltözködésre, mind az étel vagy italfogyasztásra, de a különböző véleménynyilvánításokra és egyéb gesztusokra is. Aki e szabályokat megszegi, azt a tárgyalások további menetéről ki is tilthatják.

Az elmúlt napok sem teltek eseményteleneül a tárgyalást illetően, legutóbb épp Amber Heardöt kapták hazugságon a bíróságon.