Kétség sem férhet hozzá, hogy az elmúlt év egyik legnagyobb sikere A mandalóri sorozat volt a Disney+-on. A sorozat eddig két évadot ért meg, amelyek pontosan azt tudták teljesíteni, amit a legutóbbi mozitrilógia nem: összefogta a rajongókat. Mert míg a Skywalker-történet utolsó epizódjai legalábbis megosztották a közönséget, addig A mandalórit egyöntetűen mindenki imádja.

A sorozat második szezonja nemrég ért véget és mint ilyen, a rajongókat máris az érdekli, mikor jöhet a harmadik évad. Erre egyelőre nem tudni a választ, ahogyan a másik sokakat foglalkoztató kérdésre sem: egyáltalán meddig futhat majd a sorozat?

Ezt a kérdést egyébként a főszerepet játszó Pedro Pascalnak is feltették a napokban, amikor az új filmje, a Wonder Woman 1984 kapcsán készült vele egy interjú. A színész sajnos nem szolgálhatott kielégítő információkkal.

Elmondása szerint neki jelenleg fogalma sincs, hogy A mandalóri meddig futhat még, mivel egyelőre semmi sincs kőbe vésve. Abban viszont biztos, hogy a sorozat sorsa tulajdonképpen a készítők és a rajongók kezében van. Másképp fogalmazva: amíg a készítők tudják tartani azt az elképesztően magas színvonalat, amit az első két évaddal felállítottak, addig garantáltan lesz nézőközönsége is a sorozatnak. És ha így lesz, akkor még jó ideig érkezhetnek az újabb évadok. Ugyanakkor hangsúlyozta, a minőségnek mindenképpen a mennyiség felett kell állnia. Csak azért nem szabad folytatni a sorozatot, ha a minőség hanyatlik, mert egyébként jó pénzt hoz a konyhára.