Hollywoodból több alkalommal is érkeztek néhány évvel ezelőtt hírek arról, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel enyhén szólva sem lettek kebelbarátok a Halálos iramban forgatásán.

Konkrétumot valójában nagyon sokáig nem lehetett tudni az ügyről, a későbbiekben a két sztár persze elásta a csatabárdot, Diesel azonban a Men’s Health magazinnak adott legfrissebb interjúban beszélt arról, hogy valójában neki volt köszönhető a rideg hangulat a forgatáson.

Diesel elmondása szerint Hobbs karakterét igazán nehéz lett volna eljátszani, így elhatározta, hogy megkeresi a megfelelő módszert, hogy kihozza Johnsonból a kívánt teljesítményt.

“Arra gondoltam, hogy keménynek kell lennie annak a szeretetnek, amit Johnson felé gyakorlok, hogy a megfelelő alakítást hozza. Úgy véltük, hogy elérjük azt, hogy az egész filmes univerzum és a nézők is úgy viszonyuljanak majd hozzá, mintha ismeretlen lenne még, előhozzuk az egykori pankrátort, így Hobbs karaktere sokkal ütősebb lesz majd” - mondta Diesel, majd hozzátette, hogy producerként mindenre képes, hogy a színészeknél elérje, hogy a megfelelő alakítást hozzák.