HBO: Előbb sokkolta a nézőket, majd rekordot döntött a sikersorozat új része

Elképesztő nézettséget hozott a napokban a HBO sikersorozata, az Utódlás.

A sorozat negyedik évadának kilencedik epizódjára közel 2,5 millióan voltak kíváncsiak. A Warner Bros. Discovery által közreadott adatok szerint ez a nézettség az HBO kábelcsatornájára és az HBO Max együttesére értendő. Az Utódlás utolsó évada jelenleg a harmadik epizódnál tart, az első részre 2,3 millióan, míg a második részre 2 millióan voltak kíváncsiak.

A nézettséghez egyébként nagyban hozzájárult, hogy a harmadik epizód egy váratlan fordulatot is tartalmazott. A Variety-nek adott interjújában Mark Mylod, a sorozat rendezője elmondta, hogy a cselekmény jelenlegi történéseit már a harmadik évad óta készítették elő.

“Ekkor beszélt nekem Jesse Armstrong először erről az ötletről, hogy az évad elején kellene történnie egy olyan epizódhelyen, amire nem feltétlenül számítanánk, és ez az ötlet, hogy a hétköznapiságból - tudod, az egésznek a kellemetlenségéből - remélhetőleg nagy feszültséget és drámai pillanatot teremtsünk” - mondta Mylod.

dráma

A Waystar Royco eladása Lukas Matsson számára egyre közelebb kerül. A felszámolás kilátásba helyezése családi szakadást okoz a Royok között, akik előre látják, milyen lesz... több»