Bár az HBO Maxon elérhető Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelekedése hatalmas szakmai elismerést vívott ki magának, a széria nézettsége messze alulmúlta a korábbi elképzeléseket, így a platform a második évad után elkaszálta azt.

A rossz hírt maga a sorozat egyik készítője, Max Borenstein közölte a nyilvánossággal. “Ez nem az a befejezést, amelyet elképzeltünk” - írja Borenstein a közösségi médiában, majd azt is hozzátette, hogy a stáb iránt nem érez mást csak hálát és szeretet a korábbi közös munkának köszönhetően.

A Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelekedése 84 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézőknél pedig 90 százalékos értékelést ért el a Rotten Tomatoes portálon, míg a hazai nézők 76 százalékra értékelték a Mafabon.

A sorozat története egyébként a legendás Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat felemelkedésének történetét meséli el a nyolcvanas években, a produkció ráadásul Emmy-jelölést kapott, a Satellite Awards-on pedig szintén szakmai elismerésben részesült.

A Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelekedése két évada tehát még elérhető a streamingszolgáltató tartalomkínálatában, a mafabos adatlapon található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfzetéssel a szolgáltatónál.

dráma | életrajzi | sportfilm

A Los Angeles Lakers története, amiből kiderül, hogyan váltak a legsikeresebb kosárlabdacsapattá a 80-as években. több»