HBO Max: Az egyik legjobb horror sorozat, és már októberben jön a 2. évad egy nagy sztárral a fedélzeten

A rajongóknak három évet kellett várniuk arra, hogy végre megérkezzen a 30 ezüst - 2. évada, amelynek premiere közelebb van, mint azt gondolnánk.

Álex de la Iglesia sorozatának gyártásáért az HBO Europe felelt, így az amerikai előfizetők számára szinte teljesen ismeretlen a produkció. A platform viszont meglátta a potenciált a sorozatban, így az a jövőben globálisan is elérhető lesz. A 30 ezüst egy spanyolországi kisváros lakóinak történetét meséli el, akik megmagyarázhatatlan démoni események áldozataivá válnak.

Azt azonban senki sem tudja pontosan, hogy mi is történik, csupán az válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy az eseményeknek köze van az érmékhez, amelyeket valójában még Júdásnak fizethettek Jézus elárulásáért, ráadásul a világvége is egyre közelibbé válik.

A sorozat főszerepeiben többek között érkezik Eduard Fernández, Carmen Machi, Cosimo Fusco, Miguel Ángel Silvestre, Macarena Gómez, Pepón Nieto és Manolo Solo.

A második évad október 23-án debütál az platformon, a sorozat mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

77 30 ezüst  (2020)

horror

Az egykori elítélt, Vergara atya (Eduard Fernández) egy profi ördögűző, aki egy világtól távol eső kisvárosban talál menedékre, hogy megszabaduljon a múltjától, és új... több»