Az HBO megerősítette, hogy elkészül a True Detective (A törvény nevében) 5. évada, Issa López visszatér a showrunner szerepében a csatornával kötött új szerződés értelmében.

A megújítás nem meglepő, különösen azt követően, hogy a legutóbb, Night Country című évad Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével a legnézettebb lett a sorozat történetében. López és az HBO kölcsönös lelkesedését fejezi ki a True Detective örökségének folytatása iránt, írja a Variety.

Foster és Reis szereplését nem erősítették meg az új évadban, bár erre kicsi az esély, lévén az antológiasorozat eddig minden évadában cserélődtek a főszereplők.

A Night Country utolsó részét követően kisebb botrány keveredett az eredeti széria showrunnerének megjegyzéséből, melyről itt írtunk bővebben.

Ha eddig még nem láttad volna az új évadot, a mafabos adatlapról el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»