Nic Pizzolatto, a True Detective (A törvény nevében) eredeti alkotója kritizálta a negyedik évadot, Night Country című évadot, amelyet nem ő, hanem Issa López készített.

Annak ellenére, hogy Pizzolatto executive producerként részt vállalt a produkcióból, elhatárolódott attól, és a közösségi médiában megosztotta a rajongók negatív reakcióit az évadzáróra, ami a rajongók és a szereplők, köztük a főszereplő Kali Reis részéről is visszatetszést váltott ki.

López úgy reagált a kritikákra, hogy ugyan tiszteletben tartotta Pizzolatto érzéseit az évaddal kapcsolatban, Reis ugyanakkor az X-re azt írta: “Ez rohadt nagy kár...de hé, azt hiszem, a "ha nincs semmi jót megosztani, szarj másokra" az új divat.”

Az évadot egyébként méltatták a kritikusok, ráadásul nézettségi rekordot is döntött, amiről itt írtunk bővebben.

Ha még nem kezdtél bele, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»