2019.06.28   szerző: csd   hozzászólások: 0

Egyelőre nem tudni, hogy Henry Cavill visszatér-e még Supermanként, de az biztos, hogy legújabb szerepében ismét nagy elődök nyomdokaiba fog lépni. Köszöntsük együtt az új Sherlock Holmest! 

Henry Cavill az új Sherlock Holmes!

Az utóbbi évek eléggé mozgalmasan teltek a színész számára, hiszen 2013 óta háromszor formálta meg a kriptoni szerepét, majd a Mission: Impossible - Utóhatásban volt látható, illetve a közelmúltban végződtek a Netflix The Witcher című sorozatának munkálatai, amelyben magát Geraltot alakítja.

Bár február óta nem lehetett hallani a készülő Enola Holmesról, amelyben a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown formálja meg a címszereplőt, mostanra azonban hivatalossá vált a hír, hogy maga Cavill is szerepet kapott a filmben, méghozzá Enola bátyját, Sherlock Holmesot alakítja majd. A szereposztással kapcsolatban továbbá felmerült még Helena Bonham Carter neve is, aki Enola édesanyjának szerepét formálná meg.

Nancy Springer világhírű regénysorozatából készülő film rendezői székét Harry Bradbeer foglalja el, a forgatókönyvön pedig Jack Thorne dolgozik, akinek neve többek között Az igazi csoda kapcsán lehet ismerős a nézőknek.