Henry Cavill minden nap elolvassa ugyanazt az 50 jótanácsot

Arra, hogy miként érdemes élni az életet, valószínűleg mindenkinek más válasza lenne. Talán éppen ezért szeretjük mások bölcsességeit is meghallgatni, jobb esetben meg is fogadni. Márpedig életbölcsességből sosem fogy ki a készlet, már csak azért sem, mert mindig mindenkinek van valamilyen meglátása a hogyanról és a miértről. Ilyen bölcsességeket a kedvenc sztárjaink is előszeretettel szoktak olvasgatni és lehetőség szerint követni. Henry Cavill legalábbis mindenképp.

A brit sztár, akit a legtöbben csak Supermanként azonosítanak, saját bevallása szerint minden nap elolvassa ugyanazt az ötven életbölcseletet. Igyekszik ezek szerint élni, minél többet betartani közülük. Eme ötven tanácsot állítólag egy nyolcan éves ember gyűjtötte össze és osztotta meg.

Hogy melyek ezek a bölcseletek? Nos, a teljes listát nem osztotta meg rajongóival, de néhányat közülük igen. Az egyik ilyen tanács az volt, hogy sose vedd el másoktól a reményt, mert könnyen lehet, hogy az illetőnek már csak az maradt. Szintén ilyen bölcselet az is, miszerint a boldogságunk vagy bánatunk 80 százalékban attól függ, hogy kit választunk partnernek az életben.

Egy másik tanács szerint mindig ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy megmondjuk az embereknek, szeretjük őket. Mert az életben való helytállásunk nagy részben azon áll vagy bukik, hogy miként bánunk az emberekkel. Az utolsó bölcsesség, amit megosztott rajongóival, talán mind közül a legáltalánosabb: az élet néha igazságtalan…