Hidegrázós horrort ígért a Kampókéz remake-je, itt az előzetes!

Jordan Peele „mindössze” két filmet tett le rendezőként az asztalra, a Tűnj el! és a Mi máris mérföldkőnek számít a horror műfajában.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Peele forgatókönyvíróként egy újabb hátborzongató produkción dolgozik, az 1992-es Kampókéz újrafeldolgozásán. Úgy tűnik, hogy a horror klasszikusok újra reneszánszukat élik. A tegnapi nap folyamán már érkezett egy friss poszter és egy rövid ízelítő a filmhez, most azonban napvilágot látott az első előzetes is, amely úgy tűnik, nem adja alább Peele korábbi munkáinál.

A Kampókéz története szerint néhány egyetemi hallgató egy városi legenda nyomába ered, miszerint egy titokzatos alak idézhető meg, ha nevét ötször elismételik egy tükörrel szemben állva. És persze mondani se kell, hogy rövidesen el is szabadul a pokol.

A rendezői széket ezúttal Nia DaCosta foglalhatta el, Yahya Abdul-Mateen II mellett pedig Teyonah ParrisNathan Stewart-JarrettColman Domingo és Tony Todd is feltűnik majd a filmben. A Kampókéz premierjére ráadásul nem kell már sokat várni, hiszen a film idén júniusban érkezik a hazai mozikba.