Korábban már beszámoltunk arról, hogy felmerült egy kisebb híresztelés azzal kapcsolatban, hogy Christian Bale nem csupán a DC képregényfilmektől “igazolna át”, hanem térfelet is váltana, most pedig úgy tűnik, mindez nem csak pletyka többé.

2020.03.09   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

A színész ráadásul nem másban, mint a készülő Thor 4-ben lesz majd látható főgonoszként, mindez pedig azért is izgalmas, hiszen a színész karrierje során nem túl gyakran volt látható negatív szerepben. Maga Tessa Thompson, azaz Valkyrie erősítette meg a hírt, hogy Bale olvasta a film forgatókönyvét, bár a szinopszisról egyelőre nem árulhatott el semmit sem.

Mint ahogy az sem tudható most még, kit is alakít majd Bale a Szerelme és mennydörgésben, mindenesetre számos régi arc, köztük Natalie Portman is visszatér majd a filmben. A rendező széket ezúttal is Taika Waititi foglalhatta el, aki a Ragnarökkel mondhatni új színfoltot vitt az MCU-ba, ráadásul maga Thor karakterét is egy kissé komikusabb oldaláról ismerhették meg a nézők.

A premierre azonban még jócskán várniuk kell még a rajongóknak, hiszen a Szerelem és mennydörgés 2021. novemberében érkezik majd a mozikba.