Hivatalosan is megkezdődött a régóta várt előzmény, az Outlander: Blood of My Blood című sorozat forgatása! Az Outlander - Az idegen előzménysorozata Jamie Fraser és Claire Beauchamp szüleiről mesél majd a rajongóknak!

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elmesélhetjük ennek a két párnak a történetét. Kapcsolatuk eredete olyan univerzális témákat fedez fel, amelyek túlmutatnak az időn, és nagyon várjuk, hogy a rajongók felfedezzék és beleszeressenek ezekbe a karakterekbe és szerelmi történeteikbe, ahogyan Claire és Jamie esetében is" - mondta Matthew B. Roberts, a sorozatok showrunnere.

A Starz 10 epizódos sorozata két kedvenc főhősünk szüleinek életét és kapcsolatait fogja feltárni. A sorozat, amelyet Skóciában forgatni majd, e két párhuzamos szerelmi történetre összpontosít, amelyek két különböző korszakban játszódnak: Jamie szüleit a 18. század eleji Skót Felföldön követhetjük, míg Claire szüleit az első világháborús Angliában.

Jamie édesanyját, Ellen MacKenzie-t Harriet Slater (Pennyworth), édesapját, Brian Frasert pedig Jamie Roy (Condor's Nest) kelti majd életre. Claire szüleit, Julia Moristont és Henry Beauchampot Hermione Corfield (We Hunt Together) és Jeremy Irvine (Mamma Mia! Sose hagyjuk abba) alakítják majd.

Diana Gabaldon, az Outlander könyvsorozat szerzője tanácsadó producerként működik közre, így remélhetjük, ez garancia a sikerre és egy újabb minőségi történetre az Outlander világából.

Ha még nem láttad, jelenleg minden évad - szám szerint 7 - nézhető a Netflix műsorán! Ha van előfizetésed, csak kattints a mafab adatlapon található Netflix ikonra és máris elmerülhetsz Jamie és Claire évszázadokon átívelő varázslatos szerelmében és kalandjaiban.

dráma | fantasy | romantikus

Az új évadban többek között Claire (Balfe) ellen hajtóvadászat indul, mert gyilkosságért körözik. több»