Hivatalos, jön az Amerikába jöttem 2A kép forrása: The Playlist

Még januárban röppentek fel a hírek azzal kapcsolatban, hogy elkészülne a mára szinte klasszikusnak számító Amerikába jöttem című vígjáték folytatása.

Hosszas egyeztetések után mostanra pedig hivatalossá vált, hogy az Amerikába jöttem 2 csakugyan elkészül. Ráadásul a stáblista is bővült, a csapathoz szerződött ugyanis az Oscar-díjas jelmeztervező, Ruth Carter is.

Carter egyik legkiemelkedőbb munkája a Fekete Párducban látható, és bár az Amerikába jöttem folytatása minden valószínűséggel nem egy látványfilm, mindenesetre izgalmas lesz látni, hogy az alkotó milyen pompát is varázsol majd nem csupán Wakanda, hanem Zamunda királyi termeibe.

A film rendezői székét ezúttal Craig Brewer foglalhatja majd el, a nézők pedig újra találkozhatnak régi kedvenc karaktereikkel, amelyeket újra James Earl JonesShari HeadleyArsenio Hall és persze Eddie Murphy formálnak majd meg.

Bár a produkció premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek több információink, annyi bizonyos, hogy a film várhatóan 2020-ban kerül majd a mozikba.