A napokban számoltunk be arról, hogy bár Thanost sikerült legyőzniük a Bosszúállók csapatának a Végjáték utolsó és egyben epikus összecsapásában, mindez nem jelenti azt, hogy az őrült titán ne térhetne vissza a későbbiekben az MCU-ba.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint ráadásul mindez most már biztosra is vehető. A magazin mindezt egy olyan forrással támassza alá, amelyből az az információ is származott, ki lesz majd a készülő Fekete Özvegyben a főgonosz, illetve melyik karakter is hal meg a Skywalker korában.

És bár ez utóbbival kapcsolatban nem szeretnénk spoilerezni, annyit elárulhatunk, hogy mindkét információ megerősítést nyert.

Mivel a Marvel filmes univerzumában negyedik fázisa mási idősíkban is játszódik majd, a legvalószínűbb, hogy Thanos az Örökkévalókban lesz majd látható két alkalommal is. Egyelőre kérdéses, hogy a csecsemőkorú titán ábrázolása milyen irányba is viszi majd el a sztori, a fiatal Thanos karakterének azonban kulcsfontosságú szerep juthat majd a történetben.

A híresztelések szerint bátyját keresi fel majd, hogy segítsen, hogy segítsen a Végtelen Kövek felkutatásában. Noha az Örökkévalók előkészületei jelenleg is zajlanak, így tehát akár még a forgatókönyv is számos alkalommal módosulhat, nagy kérdés marad, mennyire szeretnének a rajongók újra találkozni az MCU eddig leghírhedtebb gonoszával.

A Végjáték az idei év legnagyobb mozisikerének számít, így ha még valamilyen véletlen folytán nem láttad még a filmet, a fenti előzetes garantáltan meghozza a kedved a megnézéséhez.