Hogy hány órás? Rekordhosszú film lesz Az Igazság ligája Snyder-vágása

Hamarosan elérkezik a pillanat, amelyre rengeteg DC rajongó vár, a Zack Snyder-féle Igazság Ligája idén tavasszal debütál az HBO Maxon, van itt azonban egy aprócska változtatás a játékidőt illetően. Mondjuk a részleteket!

Noha az elmúlt hónapokban több alkalommal is beszámoltunk arról, hogy Snyder egy igencsak epikus produkciót hozott össze. A közel 4 órás játékidejű rendezői változatot ugyanis egy négy epizódból álló minisorozat formájában adja majd közre a streaming szolgáltató.

A rendező elképzelése azonban úgy tűnik, hogy ismét megváltozott, így csak annyit tudunk mondani, hogy senki se igyon túl sok üdítőt Az Igazság Ligája bemutatója alatt, mivel Snyder tervei szerint egészestés filmként filmként debütál a produkció.

Ez a játékidő gyakorlatilag rekordnak számít, így valószínűleg hamarosan minden idők leghosszabb szuperhősfilmjét tisztelhetjük Az Igazság Ligájában, amely szinte minden tekintetben különbözik majd a 2017-ben mozikba került, Joss Whedon által rendezett változattól.

Snyder magánéleti okok miatt távozott annak idején a projekttől, az ő rendezése alatt elkészült anyagot pedig hosszú ideig nem szerette volna megjelentetni a Warner Bros., a rajongók viszont egy mozgalmat "alapítottak" a Snyder-cut bemutatásáért. Végül a stúdió beadta a derekát, majd “némi” anyagi befektetéssel újra felélesztette az eredeti projektet.