Samuel L. Jackson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) 2008-ban egyedi nászajándékkal lepte meg Scarlett Johanssont és Ryan Reynoldsot. 

A Titkos invázió sztárja hagyományos ajándék helyett egy méhkaptárt adott nekik, amit Scarlett természet iránti szeretete ihletett. 

"A nászajándékom egy méhkas volt" - mondta Samuel a Vulture-nak. "Scarlett mindig a természetről beszélt. Ezért az asszisztensemmel elmentem, és vettem 10 font méheket, aztán vettem nekik méhészeti öltözéket."

A pár egy ideig méheket tartott, és pár évig még élvezték az édes házaséletet. Sajnos a méhek végül elhagyták a kaptárt vagy a királynőt, és Ryan és Scarlett 2011-ben három év házasság után elváltak.

Jackson új Marvel-sorozata, a Titkos invázió már a Disney+-on. Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Disney+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»