'Holtan akartak látni': Őszintén vallott a született feleségek gyerekszínésze

Madison De La Garza színésznő, aki a kis Juanita Solist alakította a Született feleségek sorozatban, nemrég beszélt arról, hogy 6 éves korától kezdve a cyberbullying áldozata.

A most 21 éves a sorozat ötödik évadában csatlakozott a stábhoz, tíz évvel a lezárás után pedig Elizabeth Vargas Heart Of The Matter podcastjának vendégeként beszélt az emlékeiről, így azt is elmondta, hogy a széria rajongói bizony sokszor sértegették őt.

“Azt mondták, holtan akarnak látni a külsőm miatt. Ez tényleg szörnyű volt, olyan üzenetek voltak, mint 'ronda kövér tehén' vagy 'remélem, rákos leszel és meghalsz, mert túl kövér vagy'. Szörnyű, szörnyű, szörnyű, szörnyű dolgok voltak, és akkor még csak 6, 7 vagy 8 éves voltam. Az ilyen kommentek olvasása határozottan hatással volt a mentális egészségemre, és végül szerepet játszott abban, hogy nagyon fiatalon étkezési rendellenesség alakult ki nálam” - mondta a színésznő.

De La Garza ugyanakkor azt is elmondta, hogy Eva Longoria, aki az édesanyját játszotta a sorozatban, valójában mindig kedves volt vele, illetve azt is hozzátette, hogy az akkoriban kialakult étkezési zavaraiból mostanra sikerült felépülnie.

dráma | misztikus | romantikus | vígjáték

Gabrielle mostohaapjának meggyilkolása sokkal súlyosabb és messzemenő következményekkel jár, mint ahogy azt a Lila akác köz feleségei gondolták. A bűntudattal küszködő Susan... több»