Homofóbiával vádolják Michael Myerst az új Halloween-film miatt

Már a mozikban a Gyilkos Halloween, amely feltételezhetően minden idők egyik ikonikus filmszériájának utolsó felvonásának készült.

Az előzetes alapján is sejthető, hogy ezúttal Michael Myers lesz az, akinek menekülnie kell, tekintve, hogy korábbi életben maradt áldozatai megelégelik az ámokfutását, néhány rajongó azonban máris kiszúrt egy apró részletet a produkcióval kapcsolatban, amely valamiért enyhén szólva is problémának tűnhet.

Tudjuk, hogy Myers senkit sem kímél, bárkivel végez, aki az útjába kerül, azt viszont valahogy sokan értetlenkedve fogadták a film alkotói részéről, hogy miért is volt szükség arra, hogy Myers egy homoszexuális párral is végezzen.

“A Gyilkos Halloween nagyon jó lett, de...miért kellett Michaelnek megölnie egy meleg párt is...Michael Myers homofób, ez most már biztos”  - olvasható az egyik bejegyzésben a Twitteren.

Úgy tűnik, hogy ennél még Chucky is elfogadóbb, hiszen még ő maga is elárulta, hogy “van egy meleg sráca, hiszen nem egy szörnyeteg”.

horror | thriller

A 2018-ban David Gordon Green rendezésében készült Halloween hatalmas anyagi sikernek bizonyult, a produkció több mint 250 millió dolláros bevételt hozott a mozipénztáraknál... több»