2019.10.15   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az idei év egyik legnagyobb filmes sikertörténetének kétségtelenül a Végjáték mondható, ám úgy tűnik, hogy a Marvel szuperprodukcióját is felül lehet múlni.

Hoppá, az Aladdin megdöntötte a Bosszúállók: Végjáték rekordját!A kép forrása: ComicBook

Bár a Végjáték számos bevételi rekordot megdöntött, az Aladdin élőszereplős változata még így is be tudta előzni egyvalamiben. A legfrissebb elemzések szerint ugyanis az Aladdint még mindig műsoron tartja néhány mozi az Egyesült Államokban.

Végjáték ugyan 2,79 milliárd dollárt hozott a kasszáknál az elmúlt hónapokban, a pontosan egy hónappal később mozikba került Aladdin a maga 1,05 milliárd dolláros jelenlegi bevételével még mindig megtekinthető 143 nappal a premierje után, ezzel pedig 2019 leghosszabbideig vetített filmjévé vált a produkció.

A kritikusok korábban igencsak Will Smithnek könyvelték el az Aladdin sikerét, aki nem mást, mint Genie-t alakítja a filmben. Egy későbbi interjú során pedig maga a producer, Dan Lin is elárulta, hogy mennyire büszkék arra, hogy a színész elvállalta a szerepet.

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Aladdin egy megnyerő utcai suhanc, aki első látásra beleszeret a dúsgazdag hercegnőbe, Jázminba. Közös jövőjük kulcsa egy egyszerú lámpás és az abban lakó Dzsinn lehet - ám... több»