Hoppá, Tobey Maguire és Andrew Garfield mégsem tér vissza a Pókember 3-ban?

Nincs jó hírünk a Pókember rajongók számára, a korábban felmerült híresztelésekkel szemben a Sony cáfolta, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire részt vesznek a Pókember 3 munkálataiban.

Nemrégiben derült fény arra, hogy Jamie Foxx visszatér Electro szerepében a Tom Holland-féle Pókember 3-ban, a színész korábban a 2014-es  Csodálatos Pókember 2-ben formálta meg a karaktert. Ezen túlmenően pedig korábban arról is szó volt, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is felbukkan majd a produkcióban, a Sony azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és egy tömör közleményben leszögezte, hogy az ezzel kapcsolatos információk csupán álhírek.

“A szereposztással kapcsolatos hírek egyszerű pletykák” - mondta  stúdió egyik szóvivője. Persze még semmi sincs veszve, hiszen mindez az előkészületek jelenlegi állapotát erősítik meg, így a jövőben még bármi változhat a castinggal kapcsolatban.

A Pókember 3-ra azonban még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2021. decemberében kerül majd a mozikba.