Horvát Lili díjnyertes filmje közönségtalálkozóval egybekötve a Távmoziban

November 22-én a Művész Távmozi programjában közönségtalálkozóval összekötve tekinthető meg  Horvát Lili filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre . Online közönségtalálkozóval készül a Távmozi a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre bemutatása után, melyen a rendező, Horvát Lili rendező és a főszereplő, Stork Natasa is jelen lesz. A beszélgetést Kovács Gellért Filmszerész moderálja. Az előadásra a https://www.facebook.com/events/359671858638840 oldalon válthatók jegyek.

A többszörös díjnyertes film (legjobb színésznő díja Antalyában, FIPRESCI-díj Varsóban, Arany Hugó-díj Chicagóban) főszereplője Márta, aki úgy érzi, végre megtalálta a nagy Őt, aki miatt érdemes feladni az álmait, és biztos amerikai életét és idegsebész praxisát maga mögött hagyva hazatér Budapestre, hogy megalapozza a közös jövőt szíve választottjával. A férfi azonban nem megy el a találkára, s miután Márta végre a nyomára akad, ő váltig állítja, hogy nem ismerik egymást.   
A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre magyarországi forgalmazója a Mozinet. A filmet a premierje óta már közel 20 ezer hazai néző látta. 

dráma | romantikus

Márta úgy érzi, végre megtalálta a nagy Őt, aki miatt érdemes feladni az álmait, és biztos amerikai életét és idegsebész praxisát maga mögött hagyva hazatér Budapestre, hogy... több»