Hosszú idő után kapták ismét lencsevégre Jack Nicholsont (fotó)

A 81 éves Jack Nicholson viszonylag ritkán mutatkozik nagyobb eseményen vagy a nyilvánosság előtt. A színész a munkától is visszavonult, utoljára 2010-ben, a Honnan tudod?-ban játszott nagyobb szerepet, azóta békés, nyugdíjas éveit éli. 2013-ban egy interjúban is elmondta, hogy a filmipar a legnagyobb üzlet, de ő már csak olyan filmeket akar csinálni, ami az emberekről és a valód érzelmekről szól – vagyis olyan filmeket, amelyek tényleg megindítják a közönséget.

A nagy nyugalom és pihenés ellenére vannak azért események, amit Nicholson csak ritkán szokott kihagyni, és ha teheti, elmegy rá: a színész ugyanis hatalmas Lakers-drukker, ezért viszonylag sűrűn látogatja a kosárlabda-csapat mérkőzéseit. Természetesen bérelt helye van a pálya mellett így sosem kell attól tartania, hogy nem lát rá jól a pályára.

Legutóbb fia, a színészettel szintén kacérkodó, 26 éves Ray Nicholson kísérte el egy meccsre. Bár a Lakers végül kikapott, úgy tűnt, hogy apja és fia nagyon jól szórakoznak – és lecsúszott némi sült krumpli és burger is. Arról nincs hír, hogy a színész orvosai ennek mennyire örültek, de ne ez rontson el egy apa-fia délutánt.