2017.11.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Megkapta új előzetesét A legnagyobb showman.

Hugh Jackman nagyot fog robbantani az Oscar-esélyes musicaljével! (előzetes)

Hugh Jackman táncol, színészkedik és énekel legújabb nagyszabású filmjében, melyről nem túlzás kijelenteni, hogy nagy visszhangot fog verni a díjszezonban.

A 20th Century Fox 2009 óta dédelgeti a produkciót, melyben Jackman saját elmondása szerint álmai szerepét alakíthatja majd, és A nyomorultak után ismét bebizonyíthatja, hogy mennyire hazai terepnek érzi a musicaleket.

"Mindenki azt mondta, hogy huszonhárom éve nem készült emlékezetes musical" - árulta el Jackman az  EW-nek adott korábbi interjújában. "Van egy majdnem tizenkét éves lányom. Szerettem volna olyan érdekes lenni a számára, mint egy új Katy Perry dal" - viccelődött.

A hivatalos szinposzis:

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum. 

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Hugh JackmanRebecca FergusonZac EfronMichelle Williams és Zendaya, míg a rendezői széket Michael Gracey foglalhatta el.

A A legnagyobb showman december végén debütál a hazai mozikban. 

dráma | Életrajzi | musical

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek... több»