Hugh Jackman (galériánkban) visszatekintett első Broadway-szerepére, és meg is osztott néhány érdekes emléket a nyilvánossággal.

Jackman egy új interjúban elárulta, hogy első Broadway-szerepe Peter Allen karakter volt a 2003-ban bemutatott The Boy From Oz-ban.

Az interjú során Hugh visszatekintett az összes improvizációs pillanatra a show-ból,  melynek részeként egy bizonyos Oscar-díjas színésznek öltáncot adott.

És ez a színész Matt Damon volt. Varietynek nyilatkozva Jackman azt mondta, hogy "a legjobban Peter Allen szerepét élvezte", főleg a The Boy From Oz második felvonásában az összes improvizáció miatt, ahol interakcióba léphetett a közönséggel.

"Volt, nem is tudom, nagyjából 10-12 perc minden előadásból, ami improvizatív volt" - osztotta meg Hugh. "Amikor már 50 vagy 60 előadásnál tartottam, teljesen szabadnak éreztem magam, hogy azt csináljak, amit csak akarok. Időnként egy s*gg voltam."

Hugh ezután felidézte azt a bizonyos öltáncot is, amit Matt Damonnak adott.

"Felhoztam Barbara Walterst és Matt Damont, és rávettem Damont, hogy adjon Waltersnek egy öltáncot, amiből az lett, hogy végül én táncoltam Matt Damonnak" - emlékezett vissza.

Jackmanről épp a napokban derült ki, hogy miért bukta el Sandra Bullock filmjének szerepét, erről itt írtunk bővebben.