Hugh Jackman újra Rozsomák lesz az MCU-ban? Minden, amit eddig tudunk!

Az utóbbi időben ismét egyre gyakrabban merülnek fel találgatások azzal kapcsolatban, miként is kapcsolódik be Rozsomák az MCU-ba, egyúttal pedig Hugh Jackman visszatéréséről is érkezett néhány elmélet.

Mindenekelőtt persze fontos leszögezni, hogy egyelőre csupán találgatásokról van szó. Maga Jackman a 2017-es Logan promója kapcsán elmondta, hogy részéről amiatt is távozik a szerepből, mivel egyre nagyobb kihívást jelent számára a megfelelő fizikumot felépítenie ahhoz, hogy hitelesen formálhassa meg a karaktert. Ez persze érthető, a színész ugyanakkor az sem zárta ki, ha a jövőben lehetőség nyílik rá az MCU-ban, akkor persze szívesen vissza is tér majd. Mindezt ráadásul még azelőtt nyilatkozta, hogy hivatalossá vált volna, hogy a Disney megvásárolta a Fox stúdiót.

Jackman egy ötlettel is szolgált a producerek számára, szerinte ugyanis Rozsomáknak először Vasemberrel és Hulkkal kellene találkoznia a “nagy” történetben. A továbbiakban az is igencsak reményteljesnek tűnt, hogy Jackman posztolt egy közös fotót Kevin Feige-val az Instagramon. Ennek persze nem feltétlenül kell bármilyen kulisszatitkot elárulni a stúdió berkeiből.

Egy biztos a negyedik fázisban a multiverzum fogalma rengeteg lehetőséget nyújt majd a stúdió számára, hogy régi ismerős és persze új arcokat is bemutasson. A kérdés már csak az, csakugyan átveszi-e majd valaki a stafétát Jackmantől.

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»