Csütörtöktől látható a mozikban Marco Danieli romantikus vígjátéka, az Időtlen szerelem, melynek premierje ajánlónkban egy helyre gyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnod a filmről.

Matteo és Francesca fülig szerelmesek egymásba, ám a lány kalandvágyó típus, így elhagyja szerelmét, hogy kedvére utazzon a világban. Amikor öt év után hazatér Olaszországba minden ott folytatódik, ahol abbamaradt: a szerelem még hevesebben lángol a két fiatal között. Kapcsolatuk idővel elmélyül, de jellembeli különbségeik megmaradnak. Matteo nyugalomra és biztonságra vágyik, Francesca viszont különleges és modern lány szeretne maradni... Mindez egy romantikus, zenés filmben, amelyben a '70-es évek olasz slágerei mai hangzással elevenednek fel.

A film rendezői székét Marco Danieli foglalhatta el (A nagyvilági lány, Időtlen szerelem), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Michele Riondino, Laura Chiatti, Valeria Bilello, Thomas Trabacchi, Giulio Beranek, Giovanni Maria Buzzatti és Roberto Cacioppoli. A forgatókönyvet Isabella Aguilar szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A filmet Lucio Battisti azonos című dala inspirálta.
  • A film táncjelenetein a híres olasz koreográfus és táncos, Luca Tommassini dolgozott, illetve tanította be a főszereplőket.
  • A film forgatása Rómában és Pugliában zajlott.
  • Az Időtlen szerelem forgatása mindössze hét hetet vett igénybe.
  • Laura Chiatti az Olasz Filmdíjon elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat.

Hazai premierdátum: 2019.11.14.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: