Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
47
Képek
7
Videók
 
SunnyM   2019. 11. 10.

legújabb vélemény

Annak ellenére, hogy nem kifejezetten vagyok oda a musicalekért, ez a film nekem határozottan bejött. Jól időzítettek a dalok, nem csak úgy random jönnek. Szerintem nagyon kellemes kikapcsolódást tud nyújtani.

 
Mario   2019. 11. 07.

Igazán fülbemászó dallamokat hallhattam, és bár egy nekem egy kicsit nyálasra sikerült a téma, mindezek ellenére szerintem egyszer simán megnézhetitek a párotokkal, mert ez tényleg az a fajta musical, ami alkalmas erre.


 
Dann007   2019. 09. 13.

Nem hiszem, hogy vetekedhet a műfaján belüli love storykkal, amolyan gyengére sikerült próbálkozásnak nevezném. A cselekmény maximálisan kiszámítható, nincsenek nem várt fordulatok, a zenei betétek pedig néhány jelentnél annyira nem odaillők, mintha ... több»

 
kodin1   2019. 06. 15.

Ó jaj! Erősen gondolkodtam, mi jót írhatnék róla, de a szokásos, az igaz szerelem mindent túlél közhelyen kívül semmi sem jut eszembe. A zenéje nem tetszett, a koreográfián is lett volna mit csiszolni. Ez a történet szerintem sokkal többet rejt magában, mint amit kihoztak belőle.

A film összbevétele 583 497 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Lucio Battisti azonos című dala inspirálta.

(hp )
 

A film táncjelenetein a híres olasz koreográfus és táncos, Luca Tommassini dolgozott, illetve tanította be a főszereplőket.

(hp )
 

A film forgatása Rómában és Pugliában zajlott.

(hp )
 

Az Időtlen szerelem forgatása mindössze hét hetet vett igénybe.

(hp )
 

Laura Chiatti az Olasz Filmdíjon elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.