Dübörög Margot Robbie és Ryan Gosling új közös filmjének forgatása. A két sztár a világ talán leghíresebb játéka, Barbie történetét viszi vászonra. Természetesen Margot Robbie alakítja a legendás szőke játékbabát, míg Ryan Gosling az ő elmaradhatatlan párját, Kent.

A forgatás tehát javában zajlik, az elmúlt napokban épp Venice Beachen forgatott a stáb. Itt kapták lencsevégre a film néhány szereplőjét. Margot Robbie esetében annyira talán nem is szembetűnő a változás, hiszen a színésznő egyébként is szőke, így a karakter megformálásához nincs szüksége extrém sminkre vagy átalakításra.

De Ryan Gosling esetében bizony nem biztos, hogy mindenki elsőre felismerné. A sztár szintén platinaszőke sörénnyel virít. Mindketten rikító rózsaszín-kék-sárga szerelést viselnek, lábukon pedig citromsárga egysoros görkorit. A szettet egyébként az egyik Barbie baba ihlette.

Egyelőre elég kevés részlet ismert a Barbie-mozi kapcsán. A két sztár mellett a fontosabb szerepekben Will Ferrell, America Ferrera és Kate McKinnon fog villogni. Ha pedig azt gondolod, hogy egy Barbie babáról szóló filmnél már előre tudod, hogy mire számíts, akkor eláruljuk, hogy a rendezői széket Greta Gerwig foglalja el, aki a forgatókönyv megírásában is részt vett. Szóval nem, valószínűleg a film totál másról fog szólni, mint amire előzetesen számítanánk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

china. (@chinefila) által megosztott bejegyzés