Így festett volna John Krasinski Amerika Kapitányként (videó)

Ritkán esik szó róla, A hivatal sztárja, John Krasinski azonban jó eséllyel pályázott annak idején Amerika Kapitány szerepére. Bár mindez mára mára már ugyan lényegtelenné vált, a napokban azonban napvilágot látott egy deepfake videó, amelyben megmutatja, hogy festett volna a színész Steve Rogersként.

Ma már szinte képtelenség lenne elképzelni, hogy a Bosszúállók egyik oszlopos tagját más is alakíthatná mint Chris Evans, aki évekkel korábban lecsapta Krasinski kezéről a szerepet. Krasinski minderre persze egyáltalán nem keserűséggel emlékszik vissza: “Amikor közölték velem, hogy Chris Evans kapta a szerepet, abban a pillanatban arra gondoltam, hogy hát persze, hisz nézzétek meg a srácot. Még szép, hogy ő Amerika Kapitány.”

Az MCU sikerétől függetlenül Krasinski karrierje szintén csúcson van, hiszen a 2018-ban mozikba került Hang nélkül szélesebb elismertséget szerzett, a film második részére azonban 2021. Áprilisáig kénytelenek várni a nézők.

Noha nemrégiben felmerült egy híresztelés azzal kapcsolatban, hogy a színész valóban csatlakozik a Marvel filmes univerzumához a Fantasztikus Négyesben, mindez egyelőre nem került megerősítésre.