2020.08.03   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Tom Cruise előtt valóban nincs lehetetlen, ezt most már azok is elismerik, akik egyébként nem szívelik a színészt. Sokan mondják, hogy a klasszikus hollywoodi szupersztárok ideje lejárt, egyre több trónkövetelő dörömböl az ajtón. De úgy tűnik, hogy Tom Cruise-ra még ez sem érvényes.

Így győzte meg Tom Cruise a Universalt, hogy adjon 200 milliót az űrfilmjére

Mint ismert, a színész szereti maga végrehajtani a kaszkadőrmutatványokat is, alig-alig használ dublőrt a forgatásokon. A rajongók már évekkel ezelőtt is azzal viccelődtek, hogy csak úgy tudná új szintre emelni a filmjeit, ha azokat már a világűrben forgatná le. És tessék, Tom Cruise éppen erre készül.

Amire korábban a legtöbben csak legyintettek, mostanra szinte hivatalossá is vált. Olyannyira, hogy a Universal Pictures is rábólintott a projekt 200 millió dolláros költségvetésére. Rábólintott úgy, hogy a filmnek még sem címe, sem forgatókönyve, sem semmi egyebe nincs még. És ehhez elég volt egyetlen Zoom-hívás a színésztől a stúdió vezetőihez.

A hírek szerint Tom Cruise puszta ígéretei elegendőek voltak ahhoz, hogy erre az őrült vállalkozásra is igent mondjanak a fejesek. Azt persze senki se gondolja, hogy az egyébként még a filmiparban is igen magasnak számító 200 millió dolláros költségvetés elegendő lenne mindenre.

Ahhoz ugyanis, hogy Tom Cruise a következő filmjét valóban a világűrben forgassa le, rajta kívül a komplett stábot (ami ezesetben nyilván jóval kisebb lenne mint egy normál forgatáson) fel kell juttatni az űrbe. Ez pedig rengeteg előkészületet, kiképzést és hasonlót jelent, ami mind-mind plusz költség. Szóval ne legyünk meglepve, ha egyszer valóban kiadják számukra a kilövési engedélyt, akkor már régen a most emlegetett összeg többszörösénél fognak tartani.

És mégis, elég volt Tom Cruise egyetlen telefonhívása, hogy a Universal Pictures minderre igent mondjon…