Jason Momoa kiegyensúlyozott maradt, amikor legújabb filmszerepére készült. És, hogy hogy értjük ezt? Máris mondjuk!

A 44 éves színész elmondta, hogy nem kellett semmilyen szélsőségbe esnie ahhoz, hogy szuperhős formába hozza magát az Aquaman és az elveszett királyság című filmhez, amely a héten kerül a mozikba.

"Nem fogyasztok kalóriákat. Csak eszem" - mondta Momoa az E! Newsnak.

A színész étkezési terve is teljesen rugalmas volt - elmondása szerint nem sok minden volt tiltott. Arra a kérdésre, hogy mit evett a forgatás előtt és alatt, így válaszolt:

"Mindent. Mivel annyi kalóriát égetek el, csak eszem és fogyasztok. Folyamatosan mozgok és hosszú munkanapjaim vannak. Csak lapátolom magamba az ételt, aztán keményen dolgozom. Keményen dolgozom, keményen eszem, keményen játszom."

Bár a félig atlantiszi-félig emberi szuperhős megformálása egyet jelent a szuperhős test kialakításával, Momoa elmondta, hogy az étrendje és a fitneszprogramja inkább arról szól, hogy a teste egészséges maradjon a fizikailag megterhelő jelenetek forgatásához.

"Nem igazán a hiúság miatt csinálom" - mondta - "Inkább azért, hogy ne sérüljek meg. Fel kellett készülnöm. Felveszel egy jelmezt, ami 40 kilót nyom és neked képesnek kell lenned mozogni benne. Ez a fajta akció nagyon megterheli a térdeidet."

Momoa arról is beszélt, hogy a rajongók Aquaman új oldalát ismerhetik meg a készülő filmben, hiszen a karakter mostantól férj (Amber Heard játssza a feleségét, Merát) és apa is.

"Ez mind olyan dolog, amit soha nem játszottam az elmúlt négy filmben" - mondta a színész az E! News-nak, hozzátéve: "Úgy gondolom, hogy az embereknek látniuk kell Arthurnak ezt az oldalát, és azt hiszem, nagyon szeretni fogják."

A 2018-as eredeti folytatása Aquamant követi, miközben Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) visszatér, hogy ismét bosszút álljon Atlantiszon. Aquaman és féltestvére, Orm (Patrick Wilson) egyesítik erőiket, hogy megakadályozzák Fekete Mantát abban, hogy elpusztítsa a királyságot.

Mateen egy kulisszák mögötti videóben dicsérte Momoát, amiért egyedi nézőpontot hozott a híres képregényszereplő alakításába: "Jason hozta önmagát és a stílusát, az ízlését és a kultúráját. Bevezette a világot Aquaman egy új oldalába" - mondta.

Patrick Wilson egyetértett, megjegyezve, hogy a karakter "annyira Jasoné": "Képes [minden] oldalát kiemelni a képernyőn."

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»