Így nézne ki Rozsomák a Marvel moziverzumában a stúdió grafikusának rajzai alapján (kép)

Még most sem lehet biztosat tudni arról, hogy miután a Disney megvásárolta a Fox stúdiót, mely X-Men karakterek is tűnhetnek fel az MCU-ban. Azt viszont tudjuk, hogy némelyikük miként is festene a Marvel filmes világában.

Hiába, a Hugh Jackman-féle Rozsomáktól egészen nehéz lehet elvonatkoztatnia a rajongóknak. A színész közel két évtizeden keresztül formálta meg az egyik legikonikusabb X-Men szereplőt, így az ő külseje szinte teljesen egybeforrt a filmekben a karakterrel.

A Disney egyik korábbi kreatív munkatársa, Jason Pastrana, aki 2015 és 2017 között dolgozott a stúdiónak, szabadon engedte az alkotó energiáit, és a közelmúltban posztolt néhány koncepciót arról, miként is festhetne Rozsomák a jövőben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wow. The response to the recent wolverine piece has been overwhelming. I should've known marvel fans are opinionated and passionate. Here are some quick thumbnails of different mask ideas per some of the feedback. . #marvel #marvelanimation #xmen #wolverine #comics #comicart #illustration #characterdesign #conceptart #superhero #costume #fanart #disney #digitalpainting

Jason Pastrana (@pastrana.jason) által megosztott bejegyzés,

Dec 11., 2017, időpont: 5:51 (PST időzóna szerint)

Pastrana a maszkról kilenc változatot készített, illetve egy további egész alakos illusztrációt is közzé tett instagramján. Bár a 2017-ben mozikba került Logannel lezárult Rozsomák filmes története, sokak talán nem bánnák, ha kedvencük visszatérne akár egy kisebb cameo erejéig is a jövőben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alright wolverine fans. I've heard your feedback and your cries : ) by far people wanted the original old school mask. Here is v2.0.. . #marvelcomics #marvel #xmen #wolverine #illustration #conceptart #avengers #superhero #comics #costume #marvelcomics #comics #digitalpainting #characterdesign #characterart #mcu #comicart

Jason Pastrana (@pastrana.jason) által megosztott bejegyzés,

Dec 13., 2017, időpont: 9:32 (PST időzóna szerint)