Bár az idei Oscar-ünnepségen Tom Cruise nem volt jelen, az lehetőséget hagyta ki, hogy felköszöntse Michael Caine-t a 90. születésnapján.

Minderről néhány közös fotó is készült, amint a legendás színész, felesége, David Walliams, humorista és persze Cruise együtt ünnepelnek. “Boldog 90. születésnapot a legendás Sir Michael Caine-nek” - írja Walliams az Instagramon a megosztott képek mellett.

Caine nemrégiben gerincműtéten esett át, ám szemmel láthatóan jó egészségnek örvend. A színész korábban még járokeretre szorult, 2021-ben beszélt a nyilvánosság előtt először a problémáiról, így azonnal találgatások merültek fel, hogy esetleg visszavonulhat.

Azzal kapcsolatban, hogy Cruise miért nem volt jelen az Oscar-gálán, noha a Top Gun: Maverick hat jelölést is kapott, máris felmerült néhány pletyka. Többek szerint ugyanis a színész el akarta kerülni, hogy találkozzon volt feleségével Nicole Kidmannel.

Ezt persze Cruise képviselői cáfolják, a Daily Mailnek adott közleményben ugyanis azt mondták, hogy a színész időbeosztása egyszerűen rendkívül sűrű és problémás lett volna eljutnia a gálára.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»