Így ünnepelte a családjával a húsvétot Bruce Willis

Bruce Willis családja a húsvéti hétvégén egy kerti tojásvadászattal ünnepelt.

A Hatodik érzék sztárjának szerettei - köztük felesége, Emma Heming, exe, Demi Moore és lányaik - egy vidám kerti ünnepséggel ünnepeltek, amit Heming videóra is vett. Az elmúlt év érzelmileg különösen nehéz volt a Willis család számára a színész frontotemporális demenciájának (FTD) februári diagnózisa miatt.

A klipben a pár lányai, a 11 éves Mabel és a 8 éves Evelyn színes kosarak mellett álltak, miközben felkészülnek a vadászatra. Willis lányai Moore-tól, a 29 éves Tallulah, a 31 éves Scout és a 34 éves várandós Rumer is jelen voltak.

Emma így feliratozta a klipjét: "Rajta vagyunk, hogy nyerjünk!", és azt írta: "Hajrá! Gyerünk! Go!", ahogy a vadászat elkezdődött.

Alig 11 hónappal korábban a család nyilvánosságra hozta, hogy A simlis és a szende egykori sztárjánál afáziát diagnosztizáltak, és hogy visszavonul a színészkedéstől.

"Bruce állapota előrehaladott, és most már pontosabb diagnózist kaptunk: frontotemporális demencia" - írta Emma egy február 16-i bejegyzésben - "Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete a betegségnek, amellyel Bruce küzd. Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk."

Willis 1980-ban kezdte szórakoztatóipari karrierjét, amikor egy nem kreditált szerepet kapott Az első halálos bűn című filmben, amelyben Frank Sinatra és Faye Dunaway volt a főszereplő. A simlis és a szende című sikersorozatot (1985-1989) tartják a nagy áttörést hozó szerepének, amely megnyitotta az ajtókat ahhoz, hogy a világ egyik legjobb A-listás színésze legyen.

Emma és Bruce most márciusban ünnepelték 14. házassági évfordulójukat, bár az már Emmán és Bruce-on múlik, hogy idén melyik napot választják. 2009-ben március 21-én fogadtak hűséget egymásnak a Turks- és Caicos-szigeteken, de ez nem volt jogilag érvényes, így hat nappal később, Beverly Hillsben, polgári szertartás keretében újra összeházasodtak.

Bruce a múlt hónapban ünnepelte 68. születésnapját valamennyi lányával az oldalán, valamint Emmával és Moore-ral.

"Jó nap volt" - írta akkor Emma egy családi fotó mellé - "Ő a tiszta szeretet. Annyira szeretik. És én is mindig szeretni fogom őt. Boldog születésnapot édesem" - írta egy másik tisztelgésben férjének.