A napokban megjelent Dűne: Második része kapcsán több kritika is méltatta Austin Butler (galériánkban) alakítását, a színész pedig egy friss interjúban osztott meg egy meglepő kulisszatitkot.

Butler az Access Hollywoodnak adott interjújában jegyezte meg, hogy az általa megformált Feyd Rautha és Stellan Skarsgård alakításában látható Vladimir Harkonnen báró “csókjelenete” szinte teljesen improvizált volt. 

“Ő bármire képes. Ő a legjobb...ez mindig arról szól, hogy hogyan próbálsz hatni valakire” - jegyezte meg Butler.

Egy korábbi interjúban egyébként Skarsgård is elmondta, hogy számára rendkívül mulatságos volt együtt dolgozni fiatalabb pályatársával, mivel saját meglátása szerint Butler egyenesen élvezte, hogy gonosz karaktert alakíthatott a filmben.

Most Butler azt is elmondta, hogy annak idején épp az Elvis kapcsán hozta meg azt a döntését, hogy nem hagyja, hogy egy szerep “átszivárogjon” az életébe. "A múltban, az Elvisszel kapcsolatban határozottan felfedeztem, hogy három évig abban a világban éltem, és ez volt az egyetlen dolog, amire éjjel-nappal gondoltam, A Feyddel kapcsolatban tudtam, hogy ez nem lenne egészséges a családom és a barátaim számára" - mondta a színész.

A Dűne: Második rész már megtekinthető a hazai mozikban. Épp ma írtunk arról, hányan látták a filmet itthon a hétvégén, erről itt olvashatsz bővebben.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»