Insidious 5: Magyar előzetest kapott az év (egyik) legparásabb horrorja

Vajon a gonosz elleni harc véget ér valaha? Lamberték idén nyáron újra szembesülnek démonaikkal az Insidious: A vörös ajtó című filmben, amely az ötödik film az Insidious franchise-ban.

A legújabb rész Josh Lambertet és fiát, Daltont követi, aki egyetemre készül. De ami a család életének egy idilli fejezetének kellene legyen, az hamarosan olyan megpróbáltatássá válik, ami minden eddiginél nagyobb... 

Patrick Wilson visszatér Josh Lambert szerepében. És ez több mint a szerep puszta folytatása, mivel a film ráadásul Wilson első rendezői munkája. 

A film forgatókönyvírója Scott Teems, aki legutóbb a Tűzgyújtó és a Gyilkos Halloween című filmeken dolgozott. Mindegyik projekt lehetőséget adott Teemsnek arra, hogy jól ismert horrortémákon dolgozzon, amit A vörös ajtóban kamatoztathat is. Teems a következő projekt esetében is a Blumhouse pályáján marad, hiszen ő írja a történetet David Gordon Green közelgő Az ördögűző: A hívő rebootjához. 

Íme az Insidious: A vörös ajtó hivatalos szinopszisa:

A filmben a horror franchise eredeti szereplői visszatérnek a Lambert család rémisztő történetének utolsó fejezetéhez. Hogy démonaikat egyszer s mindenkorra eloszlassák, Joshnak és a főiskolás korú Daltonnak minden eddiginél mélyebbre kell hatolnia a The Further világában, ahol szembesülniük kell családjuk sötét múltjával és a vörös ajtó mögött leselkedő új, még fenyegetőbb rémekkel.

A film további főszereplői Ty Sympkins mint Dalton, Rose Byrne mint Renai Lambert, Andrew Astor és Linn Shaye.

Hogy hgyan reagálnak majd a horrorrajongók Wilson rendezői debütálására? Megtudhatjuk, amikor az Insidious: A vörös ajtó július 7-én mindenhol a mozikba kerül. 

dráma | horror | misztikus | thriller

A Lambert családot egy könyörtelen átok sújtja, amely olyan borzalmakkal kísérti őket, amelyek elől nem tudnak menekülni. Az átok apáról fiúra száll, és hiába küzdenek... több»