Itt a 7 legjobban várt film, amit CSAK a mozikban láthatsz novemberben

A novemberi mozis kínálat is ígéretes.

Ti elmentek majd moziba megnézni valamelyik filmet?

#7

64 Napóleon  (2023)

(30) (12)

akció | dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Apple TV+

Miközben a szívós és rátermett francia hadseregparancsnok, Bonaparte Napóleon (Joaquin Phoenix) gyakorlatilag pillanatok alatt Franciaország császárává emelkedik, egyúttal... több»

A Bonaparte Napóleon igaz története alapján készült, elsősorban a francia vezető hatalomra jutását, valamint Joséphine császárnővel való kapcsolatát bemutató film főszereplője Joaquin Phoenix (aki egyben a producer is), mint Napóleon, mellékszerepekben pedig Vanessa Kirby mellett Tahar Rahim látható. A Napóleon a tervek szerint 2023. november 22-én kerül a Sony Pictures Releasing forgalmazásában a mozikba, majd egy későbbi időpontban az Apple TV+-on is streamelhető lesz.
#6

68 Kívánság  (2023)

(5) (5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»

A Walt Disney újabb zenés-animációs filmje. A művészeti stílus a számítógépes animációt ötvözi a Disney történelmi akvarell animációjának megjelenésével. A filmben Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Angelique Cabral, Victor Garber, Natasha Rothwell, Jennifer Kumiyama, Evan Peters, Harvey Guillén, Ramy Youssef, Niko Vargas, Della Saba és Jon Rudnitsky hangja szólal meg. A történet középpontjában egy 17 éves lány, Asha (DeBose) áll, aki a szükség pillanatában szenvedélyes könyörgést intéz a csillagokhoz, amikor olyan sötétséget érez a Rózsák királyságában, amit senki más nem.
#5

akció | dráma | háborús | kaland | sci-fi | thriller

Netflix

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysugarat jelenti a korábban nagyra becsült Snow család számára, akik a Capitoliumban dúló háborút követően jelentős hanyatlást éltek... több»

A film Suzanne Collins 2020-ban megjelent Az énekesmadarak és kígyók balladája című regénye alapján készült, az Éhezők viadala (The Hunger Games, 2012) előzményfilmjeként szolgál, és az Éhezők viadala filmsorozat ötödik része. A film főszereplői Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és Viola Davis. A film cselekménye 64 évvel az első film eseményei előtt játszódik, és azokat az eseményeket követi nyomon, amelyek végül a fiatal Coriolanus Snow-t a Panem zsarnoki vezetőjévé válás útjára viszik, beleértve az Éhezők Viadala résztvevő Lucy Gray Bairddel való kapcsolatát a 10. Éhezők Viadala évében.
#4

58 Marvelek  (2023)

(25) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»

A Marvelel a Marvel Comics alapján készül és Carol Danvers / Captain Marvel, Monica Rambeau és Kamala Khan / Ms. Marvel karaktereit mutatja be. A Marvel Studios által gyártott és a Walt Disney Studios Motion Pictures által forgalmazott film a Marvel kapitány (2019) című film folytatásának, a Ms. Marvel (2022) című televíziós minisorozat folytatásának, valamint a Marvel Cinematic Universe (MCU) 33. filmjének készül. A film rendezője Nia DaCosta, aki a forgatókönyvet Megan McDonnell-lel és Elissa Karasikkal közösen írta. A főszerepekben Brie Larson mint Carol Danvers, Teyonah Parris mint Monica Rambeau és Iman Vellani mint Kamala Khan látható, Zawe Ashton, Park Seo-joon és Samuel L. Jackson mellett. A filmben Danvers, Rambeau és Kamala összefognak, miután minden alkalommal, amikor használják az erejüket, helyet cserélnek egymással.  
#3

zenés

Disney+

Az idei évben Taylor Swift a zenében elérte azt, amit Barbenheimer a filmben. Megdöbbentő izgalom tört ki világszerte, ahogy rajongók milliói a közösségi médiában fejezik ki... több»

A Sam Wrench által rendezett film az Eras Tourt, Swift 2023-2024-es, diszkográfiáját támogató koncertkörútját dokumentálja. Swift példátlan forgalmazási megállapodást kötött az AMC Theatres és a Cinemark Theatres filmszínházakkal a filmről, miután a nagy filmstúdiókkal folytatott tárgyalások meghiúsultak. A forgatásra 2023 augusztusában került sor három koncerten a SoFi Stadionban, a kaliforniai Inglewoodban, 10-20 millió dolláros költségvetésből, és a SAG-AFTRA engedélyezte a produkciót a 2023-as sztrájkja közepette. Swift még abban a hónapban bejelentette a The Eras Tourt, ami váratlanul érte a stúdiókat és több olyan filmet is késleltetett, amelyek október 13-án vagy annak közelében kerültek volna bemutatásra, így a megjelenési dátumukat el kellett tolni. A nem szokványos megjelenési stratégia a médiában is téma volt, sok újságíró és iparági dolgozó dicsérte Swift lépését, hogy megkerülte a stúdiókat, és közvetlenül a mozikkal lépett partnerségre.
#2

66 A lápkirály lánya  (2023)

(11) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Helena ideális életet él házastársával és lányukkal egy festői amerikai faluban. E festői homlokzat mögött azonban titkok rejtőznek, amelyek mind férje, mind a közösség... több»

Pszichológiai thriller, amelyet Neil Burger rendezett, a forgatókönyvet pedig Elle Smith és Mark L. Smith írta, Karen Dionne 2017-es, azonos című regénye alapján. A főbb szerepekben Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Caren Pistorius, Brooklynn Prince és Gil Birmingham látható. A sztori dióhéjban: Helenának szembe kell néznie eltemetett múltjával, amikor elhidegült apja megszökik a börtönből. Két évvel a születése előtt a "lápkirály" elrabolta az édesanyját, és a lány gyermekkorát fogságban töltötte. Most, hogy meg van győződve arról, hogy a férfi megpróbálja elvenni a lányát, Helena nekilát, hogy kicselezze azt a férfit, aki megtanította neki mindent, amit a vadonban való túlélésről tud.
#1

horror

Telekom TVGO

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»

A természetfeletti horrorfilmet Emma Tammi rendezete, a Scott Cawthonnal és Seth Cuddebackkel közösen írt forgatókönyv alapján, Cawthon, Chris Lee Hill és Tyler MacIntyre története alapján. A film az azonos nevű videojáték-franchise alapján készül, amelyet Cawthon hozott létre. A film főszereplői Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Mary Stuart Masterson és Matthew Lillard, és a sztori egy problémás biztonsági őrt követ, aki éjszakai munkát vállal egy elhagyatott családi szórakoztató központban, ahol felfedezi, hogy annak négy animatronikus kabalafigurája mozog, és mindenkit megöl, aki éjfél után még ott tartózkodik.