Alig pár héttel a bemutató előtt befutott a második szinkronos előzetes is, mely jópár friss jelentettel hangolja a rajongókat.

Megérkezett a Solo - Egy Star Wars történet második hivatalos magyar szinkronos trailere, mely a látvány mellett elég komoly mennyiségű akciót és humort is ígér. Ez utóbbi már csak azért is kiemelendő, mert az alkotók elmondása szerint a Solo a franchise korábbi részeivel ellentétben nagyban épít a humorra, ami persze nem is áll távol Han Solo karakterétől.

Ha már az alkotóknál tartunk, a film forgatókönyírója, Jonathan Kashdan a napokban adott interjújában osztotta meg, hogy a filmet nagyban inspirálta Michael Mann két munkája, a Szemtől szemben és Az erőszak utcái.

Ez mindenesetre érdekesen hangzik, mindkét film kultikus státuszra tett szert, nem is érdemtelenül, és ha ezek inspirálták az írókat, azt elég jó hír lehet nem a rajongóknak.

A film (nem túl bőbeszédű) magyar nyelvű szinopszisa:

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

A Solo rendezői székét Ron Howard foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody HarrelsonEmilia ClarkePaul BettanyThandie NewtonDonald GloverAlden Ehrenreich és Warwick Davis.

Solo: Egy Star Wars-történet május 24-től a hazai mozikban.