Itt az első hivatalos fotó az élőszereplős A kis hableányból

A Disney újabb élőszereplős produkcióval készül, A kis hableány utómunkálatai már javában zajlanak, a napokban pedig végre egy fotót is kaptunk a produkcióról.

A főszerepet alakító Halle Bailey tett közzé egy képet hivatalos Instagram profiljában, amelyen Arielként látható meglehetősen idilli beállításban. A fiatal színésznő első nagyjátékfilmes szerepét tudhatja maga mögött A kis hableánnyal, ráadásul olyan illusztris nevek között, mint  Melissa McCarthy, Javier Bardem, Jacob Tremblay, Awkwafina, Daveed Diggs és Jonah Hauer-King.

“18 éves voltam, amikor a meghallgatásra jelentkeztem, a huszonegyedik életévemet töltöttem nemrégiben, végre elkészültünk. Nagyon hálás vagyok, hogy minden fényében megtapasztalhattam egy ilyen filmben való részvételt, életem egyik legnagyobb kihívása volt” - írja Bailey.

Bár A kis hableány szinopszisa egyelőre nem ismert, az mindenesetre már most tudható, hogy Javier Bardem Triton királyt, Melissa McCarthy pedig Ursulát alakítja majd a történetben, a közeljövőben pedig várhatóan gyakrabban is hallunk a produkcióról, illetve az első előzetes sem várat már magára sokáig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Halle (@hallebailey) által megosztott bejegyzés