Úgy tűnik még mindig akad néhány kulisszatitok a Marvel Végtelen-saga munkálataival kapcsolatban. A legfrissebbet pedig ezúttal mag a franchise egyik forgatókönyvírói, Christopher Markus és Stephen McFeely osztotta meg a rajongókkal.

2017-ben egy igencsak gyanús fotót posztoltak a Russo fivérek a Thor: Ragnarök forgatásáról, amely csakhamar törlésre is került. A képen Anthony a Mjolnirt tartotta a képen, amely köztudottan hamar megsemmisült a film történtében A legfőbb kérdés azonban mégis az volt, vajon mit kerestek a forgatáson?

Végjátékban látható jelenetet, amikor Thor és Mordály visszautazik az időben lényegében két évvel korábban vették fel a film készítői, mint ahogy a Ragnarök és Végtelen háború elkészült kijött volna.

„Még mindig eldobom ettől az agyam” – jegyezte meg McFeely, aki azt is elárulta, hogy kövér Thor megjelenésétől a forgatásokon szint a teljes stáb ledöbbent akkoriban. A Szerelem és mennydörgésre egy kicsit még várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film csupán 2021-ben kerül majd a mozikba, egyelőre pedig az is rejtély, hogy újra túlsúlyos formában láthatjuk-e majd a mennydörgés istenét.