65 A bűnös  (2021)

Jake Gyllenhaal egy friss interjúban tett meglepő kijelentést a nemek közötti egyenlőségről. Mondjuk a részleteket!

A színész a The Times magazinnak beszélt arról, milyen érzés is betölteni a negyvenedik életévét, és hogy miként is élte meg az elmúlt másfél évet a koronavírus-járvány ideje alatt.

Gyllenhaal ennek kapcsán elmondta, hogy az elmúlt hónapok során csupán egyetlen egy alkalma volt látni nővére, Maggie Gyllenhaal családját, ez a távolságtartás pedig egyértelműen rádöbbentette őt az élettel kapcsolatos néhány fontos dologra.

“Megismerni őket, nézni ahogy felnőnek, tapasztalatokat szereznek, látni mindazt, amin keresztül mennek” - jegyezte meg a színész ahhoz fűződően, hogy hosszú idő után látta csupán ismét két unokahúgát, Ramonát és Gloriát.

“A nők több szempontból is felsőbbrendűek a férfiaknál, különösebben amiatt is, hogy hamarabb szembesülnek a halandóság kérdésével. Csupán nemrég jöttem rá, hogy én sem élek majd örökké” - tette hozzá Gyllenhaal. A színész korábban számos alkalommal hangsúlyozta, hogy fontos a nemek között fennálló egyenlőtlenségek felszámolása, egy 2017-es interjúban pedig azt is elmondta, hogy számára mindig is természetes volt, hogy támogassa édesanyját és nővérét a nemi sztereotípiák ellen folytatott küzdelmükben.

Jake Gyllenhaal egyébként az október elsején debütáló A bűnösben lesz látható, amely a Netflix tartalomkínálatában válik elérhetővé.